Menu Sluiten
Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Palestinadag

mei 6, 2023 @ 14:00 - 21:00

€8

Palestina, is dat geen land met problemen in het Midden-Oosten? Zonde dat dit vaak alles is wat men erover weet, want Palestina is veel meer dan dat

Tijdens deze dag krijg je de kans om Palestina in al haar facetten te ontdekken. De dag start met Palestinakenners waar je als publiek vragen aan kan stellen. Daarna kan je kiezen tussen drie workshops: Palestijns dansen, koken of een les kalligrafie. Een Palestina expert deelt hoe het leven eruit ziet met een bezetting en aansluitend kijken we naar de documentaire ‘Youth4Palestine’, die inzoomt op Vlaamse jongeren die naar Palestina trekken om er 2020 olijfbomen te planten als vredessymbool.

Doorlopend kan je in een theehuisje terecht voor gesprekken met Palestijnse vluchtelingen die je vragen kan stellen. Verder vind je een Palestijnse souvenirshop, maak je kennis met organisaties die actief zijn in Palestina en voorzien we voor de allerkleinsten Palestijnse spelletjes. We sluiten de dag af met een heerlijk Palestijns buffet.

Prijs: 8 euro, 15 euro voor het buffet

Inschrijven voor het eten is verplicht en dat doe je door even te mailen naar ahmadleeuw9@outlook.com. Zeg zeker met hoeveel je komt.

Bekijk ook even ons Facebook event!

Dit event is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Heb je verdere vragen over de toegankelijkheid mail dan naar johan.vandenbossche@leuven.be of bel naar +32 16 27 28 78.

 

 

Details

Datum:
mei 6, 2023
Tijd:
14:00 - 21:00
Cost:
€8

Organisatoren

11.11.11
Youth4Palestine
Palestina Solidariteit

Locatie

Zaal de Kring Jozef
Jozef Pierrestraat 60
Kessel-Lo, Vlaams-Brabant 3010 Belgium
+ Google Maps
Translate »