Menu Sluiten

Mundo Moves wereldfeest 13 mei 2023

MUNDO MOVES WERELDFEEST

Feest mee tijdens het gratis, gezinsvriendelijk Mundo Moves Wereldfeest dat het stadsfestival Mundo Moves feestelijk afsluit!

Het is de tweede editie binnen Mundo Moves, maar al de 34ste (!) sinds het ontstaan in 1988. Het vindt plaats op zaterdag 13 mei van 12.30 uur tot 24.00 uur. Niet in het vertrouwde Park De Bruul, maar op het Blauwputplein en (de omgeving van) Hal 5 te Kessel-Lo.

Mét mondiale impact

Op de nieuwe locatie steven we naar een steeds groeiende positieve mondiale impact van het feest.

Zo worden de feestelijke basisingrediënten – liveoptredens, animatie, lekker eten en drinken, standjes… – verder verduurzaamd. Volledig vegetarische gerechten, (H)eerlijke drankjes en diverse lokale partners voor (kinder)animatie en live optredens.

Ook jou betrekken we hier graag bij. Tijdens onze workshops bijvoorbeeld, en aan de impactstanden van de vele organisaties die zich in en vanuit Leuven dagelijks inzetten voor een betere wereld. Zij nodigen je vanuit hun werkingen uit tot kleine of grotere engagementen. Grijp je kans en bouw mee aan een meer solidaire, rechtvaardige en duurzame mondiale samenleving!

Het Mundo Moves Wereldfeest wordt georganiseerd door vzw Wereldfeest Leuven binnen het stadsfestival van Mundia en met steun van Stad Leuven.

Bovenaan zie je het programma voor 13 mei!

Een Mundo Moves Wereldfeest kan alleen met veel helpende handen. Het jaarlijkse festival vindt voor het eerst plaats op het Blauwputplein en in (de omgeving van) Hal 5, en dat is een extra uitdaging voor de organisator. Heb je tijd en zin om tijdens het evenement op zaterdag 13 mei te helpen als vrijwilliger, of tijdens de opbouw of afbraak? Geef dat dan snel door via deze link!

 

Translate »